Visie

Proces

Wij zetten ons in om elk project voor alle partijen tot een positief en energievol proces te maken. Ons doel is kwaliteit te halen uit de samenwerking met alle disciplines. Het is voor ons van belang om iedereen te winnen voor ons plan. Aan informatieoverdracht wordt veel aandacht besteed. Hiervoor worden middelen ingezet zoals een continu up-to-date ruimtelijk digitaal model. Hiermee kunnen we niet alleen de visuele consequenties continu monitoren, maar hebben de betrokkenen ook optimaal inzicht in de samenhang van een project. Zo blijven de teamleden door het hele proces betrokken bij het totaal. Ons tekenwerk is van hoge kwaliteit, waarbij het voor ons belangrijk is dat alles klopt, programmatisch, technisch en architectonisch.

Architectuur

Ons doel is architectuur te maken die door een breed publiek wordt gewaardeerd. De gebouwde omgeving is voor iedereen en gebouwen moeten dan ook aansprekend zijn voor zowel mensen die meer als minder affiniteit hebben met architectuur. Dit bereiken we door architectuur en stedenbouw een sterke binding te geven met z’n omgeving en met de historie van de plek. Hierdoor past het gebouwde zich als vanzelfsprekend in en versterkt de lokale kwaliteiten. De opgave is voor ons geen vraagstuk alleen in de zin van een programma van eisen. We zullen dit programma altijd plaatsen in de brede betekenis van z’n ruimtelijke, sociale en cultuurhistorische omgeving.

Mens

Centaal staat de mens die van een gebouw en de gebouwde omgeving gebruik zal gaan maken. Respectvol omgaan met schaarse middelen en de aarde is voor ons vanzelfsprekend. Ons doel is iets te maken dat zowel qua kwaliteit als betekenis voor de omgeving en z’n gebruiker het monument van de toekomst kan worden. Wij beschouwen gebouwen en het stedelijk weefsel als organismen met alle processen die zich hierin afspelen en alle omgevingsfactoren die hierop van invloed zijn. 

Tenslotte

Elke opgave is voor ons uniek. Wij staan voor architectuur die zich wortelt in de historie en een brug vormt naar de toekomst; voor een gebouwde omgeving van hoge kwaliteit dat bouwtechnisch met zorg is ontwikkeld; gemaakt in een proces waarin iedereen met plezier aan een mooi en goed product werkt. 

SYNARGIO architecten B.V. | Stationsweg 9 | 6711 PJ  EDE | Postadres: Postbus 8243 | 6710 AE  Ede
t: 0318 618 311 | i: www.synargio.nl | e: | kvk: 93444583 | btw: NL866403152B01

privacybeleid